Pixel-ID: 520520748144508

Blog

Trouwschoenen reinigen

Reinigen van ongeverfde schoenen

Hier volgen tips voor de schoenen van het merk Elsa Coloures Shoes | satijnen schoenen:
Voor dat de schoenen de eerste keer gedragen worden moeten de schoenen goed geïmpregneerd worden zodat eventuele vlekken niet zo diep in het weefsel binnendringt.

Zijn er toch vlekken handel dan als volgt:

Read more

Gastblog van Fotoglossy fotoshoot vrijgezellenfeest

 

FotoGlossy fotoshoot vrijgezellenuitje

Wil jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest vieren samen met je vriendinnen?

Het vieren dat je gaat trouwen is een bijzonder moment waar je achteraf met plezier op terug gaat kijken. De mensen die aanwezig zijn op je vrijgezellenfeest hebben vaak een speciale betekenis voor je waardoor we veel aandacht geven aan deze mooie dag.

Wat komt er allemaal bij een vrijgezellenfeest kijken?

Read more

Wie werd er per limo in ons atelier gebracht?

 

We kregen een telefoontje van Maranke Pater of we onze medewerking wilden verlenen aan een bijzondere dag. Elke dag is uiteraard bijzonder, maar onze nieuwsgierigheid werd wel gewekt.
Maranke is bezig met een boek “Het Podium is voor jou” waarbij mensen met een verstandelijke beperking aan iemand worden gematcht en iets doen waar ze goed in zijn of waar ze mee bezig zijn.

Read more

Bruidsbeurs Nederland

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen en wat nu?

Er moet een heleboel geregeld worden, maar waar begin je? Wij doen een suggestie om een beurs van Bruidsbeurs Nederland te bezoeken.
Je kan op een beurs veel inspiratie opdoen voor je trouwdag. Er zijn veel trouwbranche specialisten aanwezig die je alles over hun vakgebied kunnen vertellen. Je kan
mee profiteren van de beursaanbiedingen die er zijn. Te denken valt aan interessante kortingen en of  aantrekkelijke cadeautjes. Een bruidsbeurs van Bruidsbeurs Nederland
is gratis toegankelijk. Je kan er dus een gezellig uitje van maken met jouw aanstaande man, familie, vrienden of vriendinnen. Op elke beurs word je warm onthaalt, is er één interessante workshop die je kunt volgen, wordt er een bruidsshow gehouden en maak je, als bruidspaar, kans op een weekendtrip voor 2 personen, wie wil dat nu niet?
Genoeg redenen om een beurs te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op:
www.bruidsbeursnederland.nl

Tips

Uiteraard heb je de nodige voorbereidingen getroffen voor jullie grote dag.
Op deze pagina geef ik je graag nog wat tips mee om jullie dag wellicht nog aangenamer te maken
of geef ik je nog leuke suggesties en feitjes mee. -Susan (Susils Bruidsatelier)-

Read more

Bruid aan het woord: Stephanie

Read more