FotoGlossy fotoshoot vrijgezellenuitje

Wil jij een onvergetelijk vrijgezellenfeest vieren samen met je vriendinnen?

Het vieren dat je gaat trouwen is een bijzonder moment waar je achteraf met plezier op terug gaat kijken. De mensen die aanwezig zijn op je vrijgezellenfeest hebben vaak een speciale betekenis voor je waardoor we veel aandacht geven aan deze mooie dag.

Wat komt er allemaal bij een vrijgezellenfeest kijken?

Het vrijgezellenfeest wordt vaak georganiseerd door de zus of de beste vriendin van de bruid. FotoGlossy geeft je graag handige tips voor het organiseren van jouw vrijgezellenfeest.

  • Welke vriendinnen er worden uitgenodigd kun je overleggen met de bruid, vaak heeft ze hier zelf ook al over nagedacht. Maar mocht je alles geheim willen houden, dan kun je kijken welke vriendinnen uitgenodigd zijn als dag gast op de bruiloft. Dit zijn vaak de vriendinnen die dichtbij de bruid staan.
  • Het kan zijn dat je niet alle vriendinnen kent die uitgenodigd worden of misschien niet zo goed. Stuur een leuk mailtje en stel jezelf kort voor zodat iedereen weet bij wie je terecht kan met vragen. Dit is ook een mooi moment om te vragen wat het beschikbare budget per persoon is voor het vrijgezellenfeest. Daarnaast kun je vragen of er eventueel dingen zijn waar je rekening mee kan houden zoals dieet wensen, blessures, etc.
  • Brainstrom welke activiteiten de toekomstige bruid leuk zou vinden om te doen, maar houd ook rekening met de vriendinnen die uitgenodigd worden. Zijn er bijvoorbeeld vriendinnen bij die zwanger zijn? Kies vervolgens twee of drie ideeën en ga opzoek waar de activiteiten worden georganiseerd en door wie. Bel de bedrijven op om te kijken of je een leuke klik hebt met het bedrijf, lees reviews over het bedrijf en de activiteit die zij organiseren, bekijk de facebookpagina en vraag een vrijblijvende offerte op.
  • Maak een dagprogramma en plan hoeveel tijd je nodig hebt voor elke activiteit. Plan ook hoeveel tijd je nodig hebt om je van de ene activiteit te verplaatsen naar de andere. Altijd goed om een beetje marge te houden want vaak loopt alles een beetje uit als het gezellig is.
  • Maak een leuke uitnodiging, leg uit wat er van iedereen verwacht wordt, voorafgaand aan het vrijgezellenuitje en op de dag zelf. Als je bijvoorbeeld foto’s wilt ontvangen om daarmee iets te doen op de dag zelf, houd er dan rekening mee dat je vaak twee of drie keer opnieuw contact op moet nemen voordat je van iedereen foto’s hebt.
  • En natuurlijk het allerbelangrijkste, geniet van jullie vrijgezellenfeest!

 

FotoGlossy organiseert sinds 2011 fotoshoots voor vrijgezellenuitjes en vriendinnenuitjes door heel Nederland. We denken met je mee over de locatie, het thema van de fotoshoot/het vrijgezellenfeest, visagie, aankleding en hapjes en drankjes. Van elke vrijgezellenuitje maken we een uniek feestje en zetten we de toekomstige bruid natuurlijk extra in het zonnetje.

 

Wil je meer informatie over het organiseren van een vrijgezellenuitje bij FotoGlossy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

www.fotoglossy.nl