“Valststemming. Wij zetten de bruiden extra in het zonnetje deze maand. Reserveer onder:

          “Valentine’s Promotion”

Bij het passen van de trouwjurken raak je echt in de feeststemming. Wij zetten de bruiden extra in het zonnetje deze maand. Reserveer onder:
Valentine’s Promotion en je gaat trouwjurken passen en krijgt daarbij een high tea, een give away en een glaasje bubbles.

-Geldig voor maximaal 4 personen inclusief de bruid
-Trouwjurken nieuwste collectie vanaf €800-€1800
-Geldig voor een afspraak die je maakt vanaf 11 februari t/m 28 februari 2019
-Deze actie geldt niet voor de outlet

 

Dealer van

Wij zijn troste dealers van The Sposa Group, Divina Sposa, Miss Kelly, Miss Paris, Collector, Just for you, Kelly star, Creations of Leijten, Elodie, Gl, Special day, KLeemeier, Enzoani, Blue, Beautiful, Love en Bridal Star.

Al deze merken brengen elk jaar een nieuwe collectie trouwjurken uit en deze voldoen helemaal aan de laatste mode trends. Zelf houden wij deze trends ook doorlopend in de gaten door het bezoeken van beurzen, het lezen van vakbladen en regelmatig contact met de leveranciers. Hierdoor wordt onze collectie ook constant vernieuwd.

Daarnaast hebben we een eigen exclusief ontworpen lijn voor de bruid die echt anders wil zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Samen vinden we de trouwjurk uit je dromen!

collectie trouwjurken bruidsjurken