Collectie Susil’s

Onze collectie trouwjurken bevat een rijk assortiment trouwjurken in diverse stijlen. Op de website geven we een sfeerimpressie van onze trouwjurken (We hebben nog meer jurken in onze bruidsmodezaak).

Diverse stijlen
Een collectie waarbij we gelet hebben op een diversiteit aan stoffen, ontwerpen en modellen zodat we jou veel keus kunnen bieden.
Een jurk laat jou zijn wie je wilt zijn op jouw trouwdag. Ga je voor: romantisch, een prinses, een moderne look, extravagant, glamour, meer bedekt of denk je juist: ,,less is more? ” Voor elke unieke bruid halen wij, zowel letterlijk als figuurlijk, alles uit de kast en vinden wij de geschikte bruidsjapon!

Tarieven
De prijs van de nieuwste collectie begint vanaf €650,00 –  €2995,00. Waarbij het merendeel van de prijzen van de nieuwste collectie tussen de €1500,00 – €2000,00 ligt.
Bij een eigen uniek ontwerp is de prijs afhankelijk van het ontwerp en de stoffen. Neem een kijkje in het menu “collectie” om te zien welke prachtige trouwjurken wij in huis hebben.

Speciale wensen
Heb je speciale wensen? Dan horen we dit graag. We denken graag met jou mee. Welke kleur jurk je ook wilt, welke stijl, budget of maat je hebt, wij maken van elke bruid een bijzondere bruid!

Dealer van

Wij zijn trotse dealers van: The Sposa Group, Divina Sposa, Miss Kelly, Miss Paris, Collector, Curvy, Just for you, KLeemeie, Bridalstar, Amélie, Enzoani, Blue, Beautiful, Pronovias, White One, Bianco Evento, Bridal Star.

Al deze merken brengen elk jaar een nieuwe collectie trouwjurken uit en deze voldoen helemaal aan de laatste mode trends. Zelf houden wij deze trends ook doorlopend in de gaten door het bezoeken van beurzen, het lezen van vakbladen en regelmatig contact met de leveranciers. Hierdoor wordt onze collectie ook constant vernieuwd.

Daarnaast hebben we een eigen exclusief ontworpen lijn voor de bruid die echt anders wil zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Samen vinden we de trouwjurk uit je dromen!

collectie trouwjurken bruidsjurken