Trendy Bruidsjurken

Trendy Bruidsjurken 15 Trendy Bruidsjurken 15 Heb je specifieke wensen? Schroom vooral niet om deze met ons te delen. Wij passen jou jurk graag aan naar jou wensen!
Trendy Bruidsjurken 14 Trendy Bruidsjurken 14 Voor de bruid die echt iets anders wil ik deze bruidsjurk uitermate geschikt. De bijzondere rok maakt deze jurk uniek!
Trendy Bruidsjurken 13 Trendy Bruidsjurken 13 De subtiele bandjes op de schouders laten de jurk bijna iets weg hebben van een romantische nacht japon, maar door het gebruik van de mooie kanten bloemen krijgt de jurk een chique touch.
Trendy Bruidsjurken 12 Trendy Bruidsjurken 12 Een tot de knie nauw aangesloten jurk accentueert alle vrouwelijke rondingen enorm! Vanaf de knie loopt de rok een klein beetje uit zodat je prima naar het altaar kunt lopen!
Trendy Bruidsjurken 11 Trendy Bruidsjurken 11 De mooie grove bloemen van kant op de bovenste laag van tule zorgen voor veel dimensie in deze trouwjurk!
Trendy Bruidsjurken 10 Trendy Bruidsjurken 10 Een prachtige strapless top van kant met een mooi ruim vallende rok laat jou stralen op de grote dag!
Trendy Bruidsjurken 9 Trendy Bruidsjurken 9 Een mooie open 'V' rug maakt deze jurk ook van de achterkant een plaatje! Door de knoopsluiting sluit de rok mooi aan tot de heupen.
Trendy Bruidsjurken 8 Trendy Bruidsjurken 8 Deze jurk is voorzien van een ronde uitlopende rok wat zorgt voor een elegante sleep. Alle randen en bandjes zijn afgewerkt met kant.
Trendy Bruidsjurken 7 Trendy Bruidsjurken 7 In sommige gevallen geldt het bekende gezegde; Less is more. Dit is daar een heel goed voorbeeld van! De eenvoud maakt de jurk juist zo bijzonder!
Trendy Bruidsjurken 6 Trendy Bruidsjurken 6 Het model is vooral strak en simpel, maar door het gebruik van verschillende materialen is het een echte eyecatcher!
Trendy Bruidsjurken 5 Trendy Bruidsjurken 5 Een bruidsjurk bijna geheel aansluitend welke is voorzien van een mooie zilveren tailleband.
Trendy Bruidsjurken 4 Trendy Bruidsjurken 4 Een bruidsjurk die alle rondingen van een vrouw benadrukt. Het patroon van het kant komt niet alleen op de top voor maar ook aan de onderkant van de rok.
Trendy Bruidsjurken 3 Trendy Bruidsjurken 3 Ook bij deze bruidsjurk loopt het lijfje wat verder door dan de taille waardoor ook de heupen fraai geaccentueerd worden. De drukke rok geeft een mooi contrast met de top.
Trendy Bruidsjurken 2 Trendy Bruidsjurken 2 De open rug van deze trouwjurk trekt gelijk de aandacht! Daarnaast loopt de jurk door de knoopsluiting aan de achterzijde mooi aangesloten door.
Trendy Bruidsjurken 1 Trendy Bruidsjurken 1 Deze trouwjurk heeft een fraaie ronde sleep, de complete trouwjurk is afgewerkt met kant en oogt daardoor erg romantisch.