Moderne Bruidsjurken

Moderne Bruidsjurken 15 Moderne Bruidsjurken 15 Deze stijlvolle trouwjurk heeft mooie lijnen die de taille accentueert. Dit ook mede door de 3 bloemen op de zijkant.
Moderne Bruidsjurken 14 Moderne Bruidsjurken 14 Al onze jurken kunnen naar smaak en wens worden aangepast. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Moderne Bruidsjurken 13 Moderne Bruidsjurken 13 Deze prachtige jurk met kanten lange mouwen heeft iets heel bijzonders. De top is fraai afgewerkt en de rok loopt mooi wijd uit.
Moderne Bruidsjurken 12 Moderne Bruidsjurken 12 Echt even wat anders, een korte trouwjurk. Deze pittige en speelse jurk is erg stijlvol en bij het ontwerp moeten wij een beetje aan de sixties denken!
Moderne Bruidsjurken 11 Moderne Bruidsjurken 11 Wat een plaatje! Een zeer rustige jurk, maar het model maakt deze jurk toch bijzonder. Bijna een beetje een vintage look, dat mag helemaal in 2016!
Moderne Bruidsjurken 10 Moderne Bruidsjurken 10 Opvallen op je bruiloft? Dan is een jurk als deze zeker een erecatcher! Al onze jurken kunnen we uiteraard naar wens vermaken of customizen.
Moderne Bruidsjurken 9 Moderne Bruidsjurken 9 Dit prachtige setje is voor de bruid die echt iets anders wil. De afwijkende stof en het ontwerp is echt uniek!
Moderne Bruidsjurken 8 Moderne Bruidsjurken 8 Deze top is prachtig ingezet met pailletten en steentjes, welke aflopen in de rok. Wederom een echte prinsessen jurk!
Moderne Bruidsjurken 7 Moderne Bruidsjurken 7 Bij onze collectie moderne bruidsjurken is veelal het gebruik van taft en het gebruik van verschillende kleuren bepalend. Voor een bruid die niet wil kiezen voor de traditionele trouwjurk!
Moderne Bruidsjurken 6 Moderne Bruidsjurken 6 De mooie kanten strapless top, de bloem op de taille en de transparante hals maken deze jurk erg romantisch!
Moderne Bruidsjurken 5 Moderne Bruidsjurken 5 Een frivole uitlopende rok heeft gelijk de aandacht bij deze trouwjurk. Trouwjurken kunnen natuurlijk ook prima gecombineerd worden met een stola of een kanten bolero.
Moderne Bruidsjurken 4 Moderne Bruidsjurken 4 Een haltertop met bijzondere kraag maakt deze bruidsjurk al onvergetelijk. Het gebruik van de verschillende kleuren zorgt voor een bijzonder en stijlvol effect.
Moderne Bruidsjurken 3 Moderne Bruidsjurken 3 Kenmerken aan onze collectie moderne trouwjurken is het gebruik van kleur. Lichtroze leent zich bijvoorbeeld ontzettend goed om te combineren met het klassieke wit.
Moderne Bruidsjurken 2 Moderne Bruidsjurken 2 Door het gebruik van de stof taft krijgt deze jurk een bijzondere uitstraling. Een speels accent op de schouder maakt deze jurk helemaal af.
Moderne Bruidsjurken 1 Moderne Bruidsjurken 1 Als een echte prinses, zo uit een sprookje gelopen! Deze charmante jurk heeft een leuk accent rond de middel dat de taille fraai accentueert.