Homepage

Bruidsaccessoires Bruidsaccessoires Een fraai haarstuk of mooie sieraden maken uw outfit helemaal compleet!
Bruidsschoenen Bruidsschoenen Om het plaatje compleet te maken bieden wij u ook een groot assortiment bruidsschoenen!
Outlet Outlet Naast onze nieuwste collectie trouwjurken bieden wij de bruid met een beperkt budget de mogelijkheid een trouwjurk te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. In ons atelier hebben we nog meer outlet japonnen!
Bruidskinderen Bruidskinderen Susil's verkoopt ook bruidskinderkleding. Wat is er mooier dan kindermode die afgestemd is op de bruidsjurk van de bruid?
Maatje Meer Maatje Meer Wij vinden dat de volslanke bruiden er ook prachtig uit kunnen zien door de accenten op de juiste plek te leggen, rekening te houden met het figuur van de bruid en het model van de jurk daar op aan te passen.
Moderne Bruidsjurken Moderne Bruidsjurken Bij Susil's is modern het gebruik van het soort materiaal, van onder andere taft, hierbij bepalend. Wellicht een kleuraccent erbij voor de bruid die niet voor traditioneel "wit" wil gaan.
Klassieke Bruidsjurken Klassieke Bruidsjurken Wil jij je op jouw dag voelen als assepoester of sneeuwwitje, ontdek dan onze collectie klassieke bruidsjurken. Deze jurken hebben het mooie traditionele uitlopende model en zijn prachtig afgewerkt met kant of wat steentjes.
Trendy Bruidsjurken Trendy Bruidsjurken In deze collectie bruidsjurken zijn er naast wit ook andere kleuren stof gebruikt. Daarnaast zijn de modellen net even anders als de traditionele bruidsjurk. Voor de bruid die iets speciaals en bijzonders wil!
Romantische Bruidsjurken Romantische Bruidsjurken Onze romantische bruidsjurken zijn een lust voor het oog. Vele jurken uit deze collectie zijn fraai afgewerkt met kant wat voor een zeer romantische uitstraling zorgt!
Divina Sposa Divina Sposa Deze romantische lijn trouwjurken maakt jou dag tot een sprookje!