Een greep uit onze collectie van Miss Kelly

Het zijn jurken alsof ze uit een sprookje zijn gekomen; een prachtige prinsessen lijn met een romantische uitstraling. Uiteraard wordt er ook bij deze collectie weer gebruik gemaakt van kant, maar sommige jurken zijn daarnaast nog eens verfraaid met subtiele steentjes die voor een mooie schittering zorgen. Alleen nog een paar glazen muiltjes en het sprookje is compleet..

Romantische Bruidsjurken 15 Romantische Bruidsjurken 15 De rok van deze bruidsjurk loopt mooi wijd en zelfs iets langer uit waardoor er een charmante sleep ontstaat. De hoge kanten top straalt veel klasse uit.
Romantische Bruidsjurken 14 Romantische Bruidsjurken 14 Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je goed voelt in jouw jurk en daarom nemen we bij Susil's dan ook graag alle tijd voor jou!
Romantische Bruidsjurken 13 Romantische Bruidsjurken 13 Zo uit de film assepoester gekropen, deze bruidsjurk heeft een leuk detail rond de taille waardoor deze nog meer geaccentueerd wordt.
Romantische Bruidsjurken 12 Romantische Bruidsjurken 12 Een prachtige kanten haltertop heeft een chique effect op de bruidsjurk. Daarnaast komt het kant dat gebruikt is in de top aan de onderkant van de rok weer speels terug.
Romantische Bruidsjurken 11 Romantische Bruidsjurken 11 Deze rok is wel heel bijzonder, de vele lagen en golven hebben een betoverend effect. De combinatie met het strakke lijfje zorgt voor een goede verhouding van de bruidsjurk.
Romantische Bruidsjurken 10 Romantische Bruidsjurken 10 Ook voor bruidsaccessoires ben je bij Susil's aan het juiste adres. Maak jou jurk bijvoorbeeld af met mooie sieraden, handschoenen of een haarstuk.
Romantische Bruidsjurken 9 Romantische Bruidsjurken 9 De frivole accententen op de rok zorgen voor een bijzonder effect. Een ware eye catcher!
Romantische Bruidsjurken 8 Romantische Bruidsjurken 8 Deze zeer fraaie open rug wordt nog een extra geaccentueerd door de 3/4 kanten mouwen. Natuurlijk is deze bruidsjurk ook voorzien van een wijd uitlopende rok.
Romantische Bruidsjurken 7 Romantische Bruidsjurken 7 Mocht je specifieke wensen hebben om jou bruidsjurk een persoonlijk tintje te geven? Wij helpen je hier graag bij. Natuurlijk kunnen we alle bruidsjurken naar wens aanpassen.
Romantische Bruidsjurken 6 Romantische Bruidsjurken 6 Een mooi hartvormig decolleté en een stof die is voorzien van kanten accenten. Over de bruidsjurk is een extra laag aangebracht om deze nog romantischer te maken.
Romantische Bruidsjurken 5 Romantische Bruidsjurken 5 Een mooie hoge hals aan de voorkant en een deels open rug aan de achterkant. De jurk sluit mooi aan tot de heupen en loopt daarna wijd uit.
Romantische Bruidsjurken 4 Romantische Bruidsjurken 4 Al onze trouwjurken uit de collectie Romantische Bruidsjurken hebben de look alsof ze uit een sprookje zijn gekomen. Zo voel jij je een echte prinses!
Romantische Bruidsjurken 3 Romantische Bruidsjurken 3 Deze rok is wel heel speciaal, aan de voorkant is hij deels kort en aan de achterkant valt de rok lang. De strakke korset top en rok vormen een mooi contrast.
Romantische Bruidsjurken 2 Romantische Bruidsjurken 2 Ook de achterzijde van de jurk is bijzonder door de deels open rug, de fraaie knoopsluiting en wederom de ingelegde subtiele steentjes.
Romantische Bruidsjurken 1 Romantische Bruidsjurken 1 De bijzondere halter hals en de ruk ingelegd met subtiele glitters zorgen ervoor dat je straalt op je grote dag.