MAAK KANS OP GRATIS ENTREEKAARTEN VOOR ONE FINE WEDDING DAY

 

Op 14 en 15 oktober vindt de grootste trouwbeurs van Nederland plaats. Namelijk de One Fine Wedding Day. Boordevol trouwinspiratie voor je/jullie trouwdag!

Wil je dit event niet missen?
Stuur dan een mailtje naar info@susilsbruidsatelier.nl met jouw motivatie waarom je wilt gaan.
Wij hebben nog 4 kaarten beschikbaar OP =OP

Susil’s Bruidsatelier is ook te vinden op deze toffe beurs

Vraag jouw entourage op een originele manier mee

Susi’l’s Bruidsatelier heeft alles in huis om jouw als bruid te laten stralen op jullie dag!
Als je besloten hebt om een eerste pasafspraak te maken bij Susil’s Bruidsatelier, dan hebben wij nu een unieke uitnodiging. Vraag jouw gasten op deze originele wijze mee voor het bezoek aan Susil’s
Via het online afspraken formulier kan je aangeven dat je graag de uitnodigingskaarten, per post, wenst te ontvangen. Als je op korte termijn een afspraak maakt dan adviseren we je om telefonisch een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat het uitnodigingspakket op tijd binnen is.
Het pakket bestaat uit; 4 uitnodigingskaarten voor de 1e pasafspraak en een leuke attentie voor de genodigden. Als je slaagt voor je trouwjurk kan je ook nog 4 kaarten aanvragen om gasten mee te vragen naar een doorpas afspraak. Deze kaarten kan je in het atelier vragen als je bent geslaagd.
Het pakket kan helaas niet worden aangepast.
Het pakket kan je aanvragen als:
1) Je het online afspraken formulier invult
2) Je een 1e afspraak maakt (en ook nog niet hebt gehad) bij Susil’s.
3) Wij in het bezit zijn van jouw volledige adresgegevens; voor-en achternaam, adres, postcode, plaats, emailadres en telefoonnummer
4) Wij jouw telefoonnummer geverifieerd hebben